Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van de puzzelkrukken?
Puzzelkrukken worden na bestelling én betaling binnen 3-5 dagen verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland worden bestellingen gratis geleverd via DHL of PostNL. De verzendkosten voor leveringen naar België en Duitsland zijn €15,95 per bestelling. Voor levering naar andere landen kun je contact opnemen via info@hepie.nl.

Naar welke landen leveren jullie?
Via de webshop kun je bestellingen plaatsen die verzonden worden naar Nederland, België of Duitsland. Voor verzenden naar andere landen kun je contact opnemen via info@hepie.nl

Hoe kan ik betalen?
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail met de instructies om het geld over te maken. Betalingen via iDeal zijn op dit moment helaas nog niet mogelijk.

Is de puzzelkruk ook geschikt voor kleine kinderen?
Ja, de krukken worden vervaardig uit het beste hout en helemaal glad geschuurd. De letters zijn gemaakt van stevig berken multiplex. De letters zijn groot genoeg zodat kinderen deze niet kunnen inslikken. Het puntje op de letters i en j worden vastgelijmd zodat deze geen gevaar opleveren voor kleine kinderen.

Hoeveel letters passen er op de puzzelkruk?
Er passen maximaal 7 letters op de puzzelkruk. Bij meer letters worden deze te klein en kan ik de stevigheid niet garanderen. Heb je een naam met veel smalle letters (bv i, j of l) dan passen er eventueel meerdere letters op de puzzelkruk. Neem in dat geval even contact op via info@hepie.nl, dan bekijk ik of dat mogelijk is.

Kan ik de puzzelkruk ook bestellen als relatiegeschenk?
Ja dat is mogelijk. Onze puzzelkruk wordt veel gebruikt als relatiegeschenk. Neem bij grotere bestelling a.u.b. contact op via info@hepie.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat is de exacte kleur van de puzzelkrukken?
Onze krukken zijn niet behandeld met beits, was of olie. De charme van hout is dat dit een natuurlijk product is.  De ene kruk kan iets lichter of donkerder zijn dan de andere.